top of page

August- Taevas kukkus alla

August oli üks raskemaid kuid seni, lausa nii raske, et minu säästukonto jooksis nulli ja uut raha peale investeerida ei suutnud. Kui makaronidieet ja pimedas toas elamine väga meeldiks, siis oleks saanud säästukonto vast puutumata hoida. Eks oma kodu ja elu nõuavad ohvreid.

See selleks, jube kaua on läinud uue postituse tegemisega kuna elul sai jälle sarvist haaratud ja nüüd jaotuvad minu 24h peamiselt kolme tegevuse vahel: töö, kool, magamine. Kui isegi mõni tund vahel üle jääb, siis pigem vahin Netflixi või istun fakebuukis ja lasen oma ajul veidi lõtvuda. Nüüd jäi ka mõni tund üle, niiet otsustasin selle pikale veninud postituse lõpuks ära teha. Täna teen ajutrenni.


Eesmärgid:


sissetulekud 1200€ neto


Koju sai toodud:

Põhitöö

1003€

Kõrvalotsad

72,4€

Kokku

1075,4€

Eesmärgi täitmisest jäi see kuu puudu 124,6€


Esimene aktsiatehing


Jah, sellega on nutune seis. Selle eesmärgi poole püüdlemist alustan jälle nullist.

Ühisrahastus:


Bondora- 200€ (Purgis juunist)


Bondora portfelli väärtus on hetkel 204,88€ ja netotootlus 3,34% Numbrid on veidike eelmisest kuust paranenud


Omaraha- 1000€


Omaraha portfelli väärtus on augusti kuu lõpuga 544,67€. Tootlus (XIRR) portaali sõnul = 11,5%


intressikasum 20€ kuus

Omaraha

6,20 €

Bondora

1,52 €

Kokku:

7,72€

Seega eesmärgist jääb hetkel puudu 12,28€

Vihmavarjufond- esimene aste 500€


0- jep :/

Kokkuvõtvalt:


Sissetulek

1083,12€

Investeeritud

0 €

Säästetud

0 €

Purgis kokku:

0€



Väga kiire ja lohakas postitus, tehtud kohusetundest teie ees. Mida rohkemat ikka loota saab kui tegemist vaid sentide veeretamisega. Kui septembris aega natuke efektiivsemalt sisutada suudan siis teen uue aluse ka kuukokkuvõtetele, praegune vajaks rohkem kellasi ja vilesid ja andmed tuleks veidi rohkem lahti kirjutada. Seniks aga Ilusat hilissuve, varasügist ja teadmisterohket teadmistekuud!

 

NB! Tegemist on meelelahutusliku väärtusega informatsiooniga, käesolev artikkel ega blogi ei anna investeerimis, õigus ja -finantsalast nõu. Soovituste ja nõu saamiseks pöördu vastava spetsialisti poole või tee oma otsused ise.


bottom of page